3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Ontstoppingsbedrijf Katwijk

Wij beëindigen al uw verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf Katwijk

Ontstoppingsbedrijf Katwijk? Heeft u last van een verstopping en bent u daarvoor op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Katwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen elke verstopping verhelpen.

Het maakt onze loodgieters niet uit wat voor verstopping het is. Alles wat op het riool is aangesloten kunnen wij ontstoppen. Daarnaast kunnen wij u helpen in geval van een leidingbreuk, rioolverzakking, rioolinspectie, of rioolvervanging.

Wilt u geholpen worden door Ontstoppingsbedrijf Katwijk? Neem dan contact op via 071 203 39 55.

Werkgebied Ontstoppingsbedrijf Katwijk

Katwijk en omgeving is het werkgebied van Ontstoppingsbedrijf Katwijk. Het maakt onze loodgieters verder niet uit waar u precies woont, wij rekenen geen voorrijkosten.

Heeft u de hulp nodig van een ontstoppingsbedrijf in Katwijk? Neem dan gerust contact op via 071 203 39 55. Wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Werkzaamheden Ontstoppingsbedrijf Katwijk

De werkzaamheden van Riool Ontstoppingsbedrijf Katwijk bestaan uit alle klussen die te maken hebben met het riool. Dit kunnen verstoppingen zijn maar bijvoorbeeld ook leidingbreuken, verzakkingen, rioolinspecties of rioolvervangingen.

Wilt u Ontstoppingsbedrijf Katwijk inschakelen voor een verstopping of andere (riool)werkzaamheden)? Neem dan contact op voor een afspraak via 071 203 39 55.

Spoed

Bent u met spoed op zoek naar een Ontstoppingsbedrijf in Katwijk? Riool Ontstoppen Katwijk heeft een spoeddienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is.

Heeft u een verstopping die met spoed verholpen moet worden? Bel dan direct naar 071 203 39 55.

Hardnekkige verstoppingen

Soms is een verstopping niet zelf op te lossen. Dan is het een hardnekkige verstopping die om professionele aandacht vraagt. Dat is erg vervelend. Ontstoppingsbedrijf Katwijk kan u hier gelukkig mee helpen. Het maakt onze loodgieters niet uit waar de verstopping zich bevindt in de afvoer. Onze ontstoppers hebben veel kennis en ervaring en kunnen elke verstopping verhelpen.

Indien u vaker last heeft van verstoppingen is de kans groot dat er iets mankeert aan de afvoer. In dat geval is het verstandig om een camera-inspectie uit te laten voeren om de staat van de afvoer te beoordelen. Ontstoppingsdienst Katwijk helpt u graag.

Wilt u de hulp van Riool Ontstoppen Katwijk inschakelen? Neem dan contact op via 071 203 39 55.

Ontstoppingsbedrijf Katwijk met betaalbare tarieven

Ontstoppingsbedrijf Katwijk heeft eerlijke betaalbare tarieven. Wij leveren kwaliteit tegen vaste prijzen. Niemand houdt van financiële verrassingen achteraf? Daarom werken wij transparant door altijd op locatie een prijsopgave te maken met de verwachte werkzaamheden en bijbehorende kosten. De werkzaamheden worden pas gestart op het moment dat u akkoord bent gegaan met de prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Wilt u Ontstoppingsbedrijf Katwijk inschakelen? Bel dan voor een afspraak naar 071 203 39 55. Onze loodgieters staan voor u klaar.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Katwijk helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Katwijk? Riool Ontstoppen Katwijk staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Katwijk.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Katwijk? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Katwijk!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Katwijk

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Katwijk?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Katwijk via 071 203 39 55. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 071 203 39 55

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Katwijk?

De prijzen van Riool Ontstoppen Katwijk zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Katwijk komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Katwijk?

Ontstoppingsdienst Katwijk ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Katwijk verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Katwijk helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Katwijk bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Katwijk inschakelen? Neem gerust contact op via 071 203 39 55.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Katwijk en omstreken. Waar u ook woont in Katwijk, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Blerick, Katwijk-stad, Tegelen of Geloo-Belfeld. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 071 203 39 55 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Katwijk zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Katwijk op 071 203 39 55.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Katwijk? Neem gerust contact op via 071 203 39 55.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Katwijk op 071 203 39 55.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Katwijk was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

VV Katwijk

Riool Ontstoppen Katwijk is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

OBS De Krulder

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Katwijk.

Esther

Bejaardentehuis Duinrand

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Katwijk is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Restaurant Hudson Katwijk

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button